ORDER FORM

ORDER FORM NAME:




CONTACT NUMBER




EMAIL:




ADDRESS




ITEMS CODE/ TYPE/ NAME







PAYMENT WILL BE DONE







This form powered by Freedback

~ Kami Kembali ~

~Sisterhood Boutique House~


Assalamualaikum....
Alhamdulillah bebanan untuk semester ni dah lepas dah..Syukur sangat-sangat sebab Im rasa semester ni lah yang paling berat sekali kot dalam banyak-banyak sem...huhu..
Final dah lepas, cuti pun dah mula...seronok sangat-sangat, boleh balik kampung...boleh "qada" tido...hehe

So, Im akan buka balik Sisterhood Boutique House ....
Kami kembali  dgn koleksi-koleksi baru tau...InsyaAllah, kami akan upload stok-stok baru dalam minggu nie.
Banyak sangat baju-baju baru dgn design-design baru, color plak sangat "vogue".
Koleksi baru nie tak de kat tempat lain tau.
" EXCLUSIVE" kat Sisterhood jer..:>)


~ JOM SHOPPING DENGAN KAMI~