ORDER FORM

ORDER FORM NAME:




CONTACT NUMBER




EMAIL:




ADDRESS




ITEMS CODE/ TYPE/ NAME







PAYMENT WILL BE DONE







This form powered by Freedback

~CUTI LAGI ~

~Sisterhood Boutique House~

Assalamualaikum.....

Semua sihat tak...hehehe.(mukadimmah jap..he3).
Mula-mula sekali, Im nak mintak maaf sangat-sangat  sebab tak balas mesej/ email semua. Im tak dapat nak buka kedai lagi sekarang ni. Im akan sambung lagi cuti IM sampai satu masa yg akan di beritahu nanti sebab Im still tak balik kg lagi. Ada hal kecemasan pulak kat KL ni.Family Im baru dpat tahu mak cik Im kena kanser dan kena admit kat HKL. So, family Im kena stay lagi kat KL ni. Kalau ada sapa-sapa yang dah isi order form, Im mintak maaf sgt tau. Insyaallah, Im balik nti, Im akan balas a.s.a.p.

Tolong doakan kesihatan mak cik Im bersam-sama tau...
Moga mak cik akn bertambah baik..ameen.:) 


Nantikan update baru  & Promosi akhir tahun...