ORDER FORM

ORDER FORM NAME:




CONTACT NUMBER




EMAIL:




ADDRESS




ITEMS CODE/ TYPE/ NAME







PAYMENT WILL BE DONE







This form powered by Freedback

Kembali lagi....

~Sisterhood Boutique House~
Assalamulaikum...
Apa khabar semua? 
Kami kembali lagi sempena tahun baru nie, selepas sekian lama bercuti tanpa update baru..syok sangat cuti kali nie sampai tak sempat nak survey barang-barang baru.
Sempena tahun baru 2011 ni, Sisterhood akan buka kedai balik dengan baju-baju dan beg-beg baru..
Nantikan update baru dari kami hujung minggu ni ye..hehehe.
Insyaalah, kami akan menyediakan lebih banyak pilihan kepada semua kali ini. :>>

p/s: Kami mintak maaf sangat-sangat kepada semua customer yang ada hantar mesej dan call kami sepanjang cuti hari tue. Kalau ada mesej dan panggilan yang tak terbalas tu, sorry ye.Sibuk sangat masa cuti hari tue..
SORRY ALL..
Kami janji selepas ni, kami akan membalas sebarang pertanyaan dan soalan selepas ni..no more excuses..;)
So, kalau ada soalan ke ape ke, jangan malu jangan segan ye, hantar je mesej atau tulis kat wall mukabuku Sisterhood..

Chowww chinn chauuuu ....