ORDER FORM

ORDER FORM NAME:




CONTACT NUMBER




EMAIL:




ADDRESS




ITEMS CODE/ TYPE/ NAME







PAYMENT WILL BE DONE







This form powered by Freedback

100% AUTHENTIC GUESS

~Sisterhood Boutique House~


Assalamualaikum.

Koleksi handbag terbaru dari Sisterhood. Lain dari koleksi kami yang lain. First time Sisterhood jual jenama Guess, and their product sangatlah lawa. Teruja tengok sampai rasa nak grab each one jadi hakmilik sendiri.
Koleksi GUESS kali ni adalah 100% ORIGINAL/AUTHENTIC.
 Kenapa perlu beli dengan kami? Sebab kami jual sangatlah murah banding dengan butik-butik kat luar. Saya dah survey dah, and most butik jual above RM 600 , tapi kami jual lagi murah. 
Apalagi, jom beli beg GUESS ni, sapa-sapa nak kawen, bolehlah beli buat hantaran, confirm cantik punye, sempena Valentine ni bf boleh jugak beli bagi hadiah kat gf, suami bagi hadiah kat isteri atau boleh buat hadiah untuk hari Ibu nanti =)

Harga yang kami tawarkan

RM350 setiap satu (extra free shipping lagi y'all)  





PRE ORDER – GB 000516


PRE ORDER – GB 000511

WHITE CREAM

PRE ORDER – GB 000511

BLACK





PRE ORDER – GB 000511
BROWN






PRE ORDER – GB 000513

BLACK 

PRE ORDER – GB 000515

CREAM
PRE ORDER – GB 000515

BROWN

PRE ORDER – GB 000515BLACK











PRE ORDER – GB 000512
BLUE


PRE ORDER – GB 000512
WHITE


PRE ORDER – GB 000512
RED
PRE ORDER – GB 000517

BLACK 

PRE ORDER – GB 000517
GREY


PRE ORDER – GB 000517
RED








PRE ORDER – GB 000517
GREAM










PRE ORDER – GB 000514







PRE ORDER – GB 000505







PRE ORDER – GB 000509
ORANGE PINK

 PRE ORDER – GB 000509
BLACK
 PRE ORDER – GB 000509
WHITE RICE

PRE ORDER – GB 000509
BROWN






PRE ORDER – GB 000503
ORANGE PINK
 PRE ORDER – GB 000503
WHITE RICE

PRE ORDER – GB 000503
GREY

PRE ORDER – GB 000503
BLACK



PRE ORDER – GB 0005010
BLACK PINK
PRE ORDER – GB 0005010
BLUE PINK

PRE ORDER – GB 0005010
BLACK 


PRE ORDER – GB 0005010
BLUE WHITE

PRE ORDER – GB 000507







PRE ORDER – GB 000504

PRE ORDER – GB 000504
BLACK

PRE ORDER – GB 000506













PRE ORDER – GB 000512












PRE ORDER – GB 000513

BLACK


PRE ORDER – GB 000513
PRE ORDER – GB 000513